Portfolio

Momenteel zijn er 4 websites in de lucht die door mij gemaakt en ontwikkeld zijn.

http://www.tattooshowtwente.nl

TattooShowTwente

Deze site is net in de lucht. Meerdere onderdelen toegevoegd, waaronder meerdere contactpagina’s in 3 talen, maar ook alle andere pagina’s zijn in 3 talen te bekijken. Natuurlijk is de site responsief en te bekijken vanaf elk device dat internet ondersteunt. In de komende tijden zullen nog wat meer pagina’s online komen, zodra er genoeg content is om deze te vullen.

http://www.ibf-nederland.nl

ibf

Deze site is inmiddels een paar jaar in de lucht. Halverwege vorig jaar hebben we een redesign gedaan, waardoor de site ook mobiel een stuk beter te bekijken is. Responsief design is haast een must in de huidige wereld, daar steeds meer bezoeker kijken met een mobiel device.


http://www.albertscarcleaning.nl

acc

Deze carcleaner wilde een online visitekaartje, waarmee hij ook beter te vinden zou zijn via google. Dit is intussen goed gelukt, de site is inmiddels goed te vinden via de zoekmachine en trekt aandacht. De site is bewust strak en zakelijk gehouden. In 2016 heeft de site een redesign gehad, waardoor de diensten van het bedrijf beter naar voren komen. Ook is het fotoalbum onder handen genomen, waardoor het beter te bekijken is per project.


http://www.eastsidetattoo.nl

Eastside

Eastside Tattoo bestaat al 35 jaar en was vorig jaar naarstig op zoek naar een compleet vernieuwde site. Hier heb ik qua design zoveel mogelijk de oude site proberen te repliceren, echter met alle moderne technieken in de achtergrond, vooral voor betere weergave op mobiele apparaten. De galerijen moeten nog verder gevuld worden, maar de site is inmiddels een stuk moderner.


En natuurlijk: CustomTemplates.nl waar u nu bent. De oude site werkte met Joomla, wat ook een zeer goed en uitgebreid CMS pakket is. Echter was de site aan een vernieuwing toe en WordPress sluit beter aan bij de wensen.


 

Oudere projecten.

Oudere projecten die inmiddels zijn overgenomen door andere ontwerpers of in eigen beheer zijn genomen.

http://www.infraq.nl

infraq

Heb voor deze site een joomla template gemaakt die in eerste instantie een complete flash site was. Eigenaar wilde meer flexibiliteit en heb de flash site gestript tot de basis wat de eigenaar wilde en voor de rest een template gemaakt voor Joomla.


http://www.svdegoudenkorenaren.nl/

goudenkorenaren

Bij de opstart van deze supportersvereniging heb ik een basic joomla site gemaakt voor de eerste opstart. Site was gemaakt in Joomla, voorzien van een eigen ontwikkelde template. Inmiddels is de site volledig in eigen beheer, omdat er in de gelederen de kennis aanwezig was, wat de kosten verder kon drukken.


Perfect-gift.nl

Perfectgift

Site gemaakt voor een lokale webshop die kleine persoonlijke cadeaus maakte en verkocht. Eigenaar van de site heeft inmiddels de interesse verlegd naar een ander gebied, waardoor de site overbodig werd.


http://www.varck-brammelo.nl/

varck

Bij de webstart van deze bedrijvenvereniging geholpen met een basic site voor hun joomla omgeving. Intussen hebben ze zelf het beheer overgenomen.