Prijzen

De ene website is de andere niet. Bedrijf A wil een zeer simpele site hebben die meer een visitekaartje is, terwijl Organisatie A een complete interactieve site wil die voorzien is van allerlei toeters en bellen. Daarom is er ook niet 1 prijs te noemen voor een volledige website. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen en eisen en natuurlijk uw budget. Werkt u met een beperkt budget, dan probeer ik altijd met u mee te denken om toch tot een bevredigend resultaat te komen.

Ik bouw geen webshops. Dit heeft te maken met het feit dat voor een veilige en goedwerkende webshop zeer veel beveiligingskennis nodig is, die bij mij (helaas) niet aanwezig is. Om teleurstelling te voorkomen, meld ik dit liever op voorhand, zodat u verder kunt zoeken naar een partner die wel de kennis in huis heeft. Niemand heeft er baat bij om een shop te hebben die niet veilig is.

Verder zijn alle prijzen die ik vraag all-in. Dit betekent dat er geen BTW terug te vragen is. Ik bouw websites hobbymatig en daarom is CustomTemplates.nl ook niet aangemeld als zijnde een bedrijf. Dergelijke kosten zouden alleen maar resulteren in veel hogere prijzen voor u als klant zijnde. Daar zit niemand op te wachten.

Indien gewenst kan ik het technische onderhoud voor mijn rekening nemen. Hiermee neem ik aardig wat specialistisch werk uit uw handen en heeft u weinig omkijken naar uw site. U hoeft alleen te zorgen dat de site inhoudelijk bij de tijd blijft. Indien er ontwikkelingen zijn waar u als organisatie/bedrijf profijt van heeft, dan kunnen we in overleg kijken wat de kosten en baten voor u zijn. Zo bent u verzekerd van een site die met de tijd mee gaat en niet met een verouderde site blijft zitten die in het jaar kruik blijft hangen.
Om alle opties door te spreken, verzoek ik u om contact op te nemen via de contactpagina. Ik zal dan trachten zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden.